Wie is Acteon Thuiszorg?

Acteon Thuiszorg is vanaf 2016 een thuiszorgorganisatie in Nijmegen. Inmiddels zijn we flink gegroeid en zijn we ook actief in de omgeving Tilburg, Oss, Wijchen en Boxmeer. We zijn een kleinschalig bedrijf en dit zorgt voor een prettige en persoonlijke relatie tussen zorgverlener en cliënt. We streven naar kwaliteit, een prettige werksfeer en klantgerichtheid. Dit zijn dan ook onze belangrijkste uitgangspunten.

Wat houdt de functie in?

Het verrichten van schoonmaak werkzaamheden bij ouderen en andere kwetsbare groepen staat op één. Als huishoudelijke hulp werk je zelfstandig en professioneel binnen het huishouden van de cliënt. In overleg met de leidinggevende en de cliënt zal er rekening worden gehouden met het behouden en/ of bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt. Per gemeente kunnen de werkzaamheden verschillen, maar het schoonmaken van het toilet, de badkamer en de keuken zullen altijd de aandacht krijgen die er nodig is. Naast deze dankbare taak heb je ook een signaleringsfunctie. Hierbij is de welgesteldheid van de cliënten van uiterst belang. Jij zal bij waarneming van risico’s voor de cliënt de verantwoordelijkheid nemen om dit te signaleren.

Baan in de thuiszorg

Het werken in de thuiszorg is zeer dankbaar werk. Wij zorgen ervoor dat voornamelijk ouderen, maar ook andere kwetsbare groepen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Onze medewerkers helpen de cliënten bij de huishoudelijke verzorging, van het poetsen van de badkamer tot het vouwen van de was. Wij zorgen er samen met de cliënt voor dat het huishouden weer in orde is.